20120527

Laatu alas fiilis ylös

Laitonta istua himassa sunnuntaina kello puoli kolme päiväsaikaan ja ulkona porottaa aurinko. Varsinkin kun heti huomisesta on luvattu viileämpää säätä. Pakatakin pitäisi. Pakata ? Mitä turhia tässä ostella mitään salikortteja, kun hauikset kasvaa jo pelkästään muuttamisen määrästäni. Ehkä syksyllä sitten asetun paikalleni.

Eilisen päivän fiilistelin pitkästä aikaa belgialaisia suklaita, fiilistelin myös aijemmin päättynyttä vuoroani. Jäi tunti enemmän aikaa fiilistellä lämpösestä auringosta ja kylmästä sihahduksesta. Päivään mahtui myös huonohkoa fiilistelyä, mutta toivotaan sen kääntyvän tänään näillä näppäimmillä parempaan suuntaan. Fiilistely. Fiilistely on kivaa kaikissa muodoissaa. Huonon jälkeen arvostaa kolme kertaa enemmän sitä hyvää sekä tavallista fiilistä.

Oho eilen oli The Prodigyn keikka !
 





Punatukkasen mimmin tukka sai meikän sanattomaksi, kaverin tukka oli ommeltu keesiksi. Kuin viksu kaveri se Kevin Murphy oikein on ! Nautittiin ennen keikkaa auringon paisteesta Töölönlahdella. Meikän entisillä huudeilla. Moni muukin oli eksynyt veden ääreen chillaileen, mutta löydettiin oikein sopiva rakonen mein pepuille.

Voi piipin pieksut sentään tämmösiä alypuhelinkuvia, muttakun ei niitä isoja möllyköitä voi viedä keikalle. Ehkä laatuun ei kuitenkaan kiinnitä huomiota, kun huomiot kiinnittyyn ei-esimerkillisiin tölkkeihin, meikän pehmoseen Kiinan tuliaisrotsiin, juuri 24-vuotiaan innokkaaseen ilmeeseen sekä toisen mimmin kirkuvanpunaseen keesiin.




 Lähettiin juur oikeaan aikaan käpysteleen kohti hallia, yhdet lasilliset terdellä ja keikka jo alkokin. Oon kerran aijemmin nähnyt The Prodigyn livenä, viime vuonna Turussa Ruisrockissa perjantai aamuyöstä. Olikin mukavata nähdä miten about selvillä vesillä pääsee fiiliksiin. Eipä ollut mitään ongelmaa, äijät veti ihan törkeen hyvin. Jengi oli ihan mukana !


Eilinen oli ensimmäinen päivä, kun ehdin nauttiin nurmesta. Tästä on oikein passeli aloittaa kesäkuukaudet ja ulostautua omasta kotikolostaan ! Adios ja yritetään nauttia hyvillä fiilareilla tästä sunnuntaista !

Ei kommentteja: