20120504

Uus suosikki

Miten vaatekaapin aatelistoa ovatkaan ne reikäiset kotiherkut ? Tai tarkoitettu julkisesti ehkä huumorimielellä johonkin vappujuhliin. Mulla on yks semmonen, semmonen suosikiksi noussut. Bändipaita. Vihaan niitä, mutta tässä oli jotain. Oli jopa kuunneltava kyseistä artistia kun sakset heiluivat paidan hihoissa ja helmassa. Ehdin jopa tykästyä artistiin. En olekaan niin feikki kuin luulin tai luulisi.




Oi kyllä, Motörheadin paita. Eli meikän sanoin mötörhed. Turhaa lausua oikein kun ei kuitenkaan olisi katu-uskottava. Paitaressukka oli menossa säkkiin, joka olisi pian päätynyt kaatopaikalle. Näppäränä mimminä rosvosin paidan itselleni, onhan se kuitenkin hyvin lähellä omaa tyyliäni. Aivan mikä on oma tyyli ?





Minun henkilökohtainen oma tyylini on vuosien saatossa muuttunut aika rutkasti tai toisaalta taas samat asiat toistuvat tyylissä vaikka fiilis kokonaisuudessa onkin ollut eri. Tennarit ja farkut ovat vahvoja suosikkeja. Myös pallohelmaiset hamoset tyttöpaidoilla ovat välillä oikein mieluisia. Joskus taas on mukava vetästä nahkarotsi ja maiharit päälle. Ylikorkeita (tai ylipäänsä korollisia) jalkineita tai tuulitakkia meikän päällä näkee melko harvoin. Tuulitakkia ehkä nyt kun olen fiilistellyt kevätlenkkeilyä. Korollisiin jalkineisiin en keksi mitään hyvää syytä. Jep ne on kauniita, siinä se. Ei oo vaivan arvosta. Tai ehkä ne loisivat jaloille hiukan lisäpituutta kun meikällä sattuu oleen tapana rikkoa muutenkin tumpion mittaista säärtäni kääntämällä housun lahkeita silleen ihan skidisti. Sallittakoon siis kaikille mielialapukeutuminen.

Tukkaakin hiukan menin ja raiskasin. Kaveri on kuin raastin rautaa pelkän shampoopesun jälkeen ja hiukan vielä hoitsikankin jälkeen. Luoja kiitos fiksut kaverit ovat keksineet aineet ja tökötit joilla kaikki idiootit blondiksi halajavat saavat tukastaan sileän ja smoothin. Ah, vielä kun olis se megatukka jota sais harjailla !







Lempparikuteiden ympärille on helppoa ja mukavaa lisätä lisävaatetusta ja hyvä fiilis on taattu. Mitäs sitten kun kokonaisuus koostuu lempparikuteista. Meikä harvoin tai oikeestaan koskaan pukeudu kahta päivää peräkkäin samoihin asuihin. Vältän myös samoja asukokonaisuuksia ylipäänsä. Tässä kuitenkin aluksi kotiasupaidan ympärille kehkeytynyt (jaiks violetti kauluspaita uupuu !) asu, jossa menin ja viihdyin oikein mainiosti KAKSI päivää. Huh rankka viikko.

Hyviksi frendeiksi ovat tulleet jo ennenkin esiintyneet Nudien Long Johnit, nahkaiset matalavartiset Converset sekä kirpparilta pongattu 3 euron nahkarotsi. Bändipaita tosiaan nousi eilen yhdeksi lisäsuosikiksi, mutta katsotaan kuinka usein se äijäfiilis tulee ja tuo mukanaan tuon paidan ihmisten ilmoille.

Nahkarotsi on kyllä ihan ykkönen, myös. Hieman lyhkäsillä hihoilla ja kuluneella nahallahan saan vain lisää uskottavuutta. Tai sitten en, mutta väliäkö tuolla. Rotsi istuu täydellisesti olkapäistä, juuri oikean pituinen, mukavan isot taskut oikeassa kohtaan, kaulukset sopivan stylet, väri, vanha.. mitä muuta toivoisin kolmella eurolla ? En ainakaan bisseä Helsingistä.

Ja sinne sujahti perjantai. Olkaa ihmisiksi ja miettikää mulle kauniita ajatuksia ensi viikon näyttöjä  varten, kiiiiitos !


Ei kommentteja: