20120502

Mestoilla

Morjesta pöytään ! Kauhia kun joutuu toistamiseen pyytää sorit muutaman kuukauden sisällä omasta hiljaisuudestaan. Tällä erää en oo matkustelujen takia jättänyt blogiani huomiotta, vaan meitsi on elänyt ilman INTERNETTIÄ ! Noo onneksi löytyy tuo älypuhelin taskunpohjalta niin voi hoitaa huipputärkeitä asioita kuten facebook ja meili. Niin älykäs tää meikän versio ei ole, että oisin voinut postailla puhelimesta käsin. Tai sitten en tällä kertaa ymmärtänyt mistä painaa, jotta tää homma skulais. Anyway täällä taas !

Voi kyllä, huhtikuu oli jotain todella puuduttavaa. Kaikennäköstä on sattunut ja tapahtunut, että luulis kuukauden kuluneen huippunopiaa. Mutt eieiei. Sen verran tein päätöksiä sinä kuukautena, että päätin kuluttaa viimeiset roponi ja lennellä Kiinaan heti näyttöjen jälkeen. Eli ens viikolla ! Oioi kuinka helmee !

Kuviakaan ei oo tullut otettua, koska kameran muistikortti oli hetkisen hukassa. Pikkupaniikki saattoi hetkeksi iskeä, kun tajusin kortin kadonneen. Ihan jotain pientä ei kaikkien silmille- matskua saattoi löytyä kortin uumenista.





 Siinä mee paistatellaan Tampereella kevään aurinkoisia säteitä. Ympärillä vielä lunta, kaulassa villaa ja lainassa ihana takki sekä seurana supertytöt. Fiilisteltiin myös darraamme Sohossa syömällä herkkupurilaiset, jälkikäteen fiilis ei enää ollutkaan niin katossa kuin ennen syöminkejä. Pääsinpä sentään siskonpetiin ees jälkimmäisenä yönä. Haikeus ja itku oli tulla, kun Tampellasta lähti talsimaan pois. Näitäkin mimmejä tapailee niin harvoin. On se kumma kun kerran vuodessa tapaa, vaikka samassa maassa asustellaan.



 Pikkuisen ihanuuden, Iinan, kanssa päätettiin kokkailla minirahoillamme. Eikä see
 paljoo rahaa vaadi, että ruuasta tulee herkullista. Tässäkin tapauksessa hiukan pastaa (eli spagettia) bolognesekastikkeella (eli jauhelihaa jossa tölkki xtra tomaattihässäkkää ja Iinan jääkaapista jotain). Parasta oli kyllä Iina ! On sinne Tampereelle jotain sulosta muistettavaa jäänyt.



Sitten oli äitin synttärit. Jatketaan köyhällä linjalla, tai itseasiassa toi paketti oli makeempi tällä köyhällä linjalla kuin kalliilla stockan paperilla. Kamut- sarjakuva ja paperinaru, kyllä wörkkii. Ostin äitille duunista ripsi boosterin, oottelen innoissani josko tuloksia alkais näkymään. Tuote on nimittäin todella kehuttu ! Äiti tosin ei ollut vakuuttunut pitkistä ripsistä vaan päätti testailla tuotetta kulmakarvojen tyhjiin kohtiin..

Töpö alkaa oleen mulle kuin vauva tai joku isompi lemmikki. Töpö nyt vaan on hamsteri, mutta ai että miten fiksu sellanen ja harvinaisen sulonen kaveri. Harmi vaan, että Töpö asustelee nyt miun porukoilla.

Miekin sain vajaa viikko sitten lisää ikää mittariin. Tää luku alkais olla jo aika passeli, myöhemmällä iällä vastuun vaan pitäis lisääntyä. Päästin pienet kyyneleetkin synttäriaamuna, kiitos linkitetyn Sig-hyvää syntymäpäivää- biisin. Stressiä ? Kyllä.

Hei, mutta kuinka helmeä again palata blogini pariin. Tervetuloa takaisin, toivottavasti en ihan kaikkia ole kadottanut. Tynkäviikon jatkot, morjens !

1 kommentti:

IinaM kirjoitti...

hiihii ite oot paras :) muiskis x