20120121

Pappismisukka liikkeellä.

Piskuista postausta sen hetken kun ehtii rentoutuu sohvan nurkassa. Turku tuli taas koettuu ja nähtyy. Tänään aika juhlien, kätevästi liiankin pirteenä. Katsotaan löytyykö Stadista yhtä maukkaita dancemooveja kuin eilen Turun Vegasissa. Vegasin moovit olivat niin hurjia ettei pikku poppoomme kyennyt yhtä sidukkaansa edes juomaan kun oli jo jatkettava matkaa. Katsotaan kuin käy tänään.

Ohhoi blogi hakee innolla omaa identiteettiään, ehkä see löytää sen ajallaan. Mutta nyt parin foton verran otoksia millä Turku eilen hurmattiin.



 Kirppariltä löytynyt läpikuultava pitkä kauluspaita on ootellut kärsivällisesti kaapissa omaa ekaa käyttökertaansa. Paita on jäänyt liian helposti roikkumaan henkarille lähinnä kaulustensa vuoksi ja siihen lisättynä vielä valkoinen väri. En voisi enempää näyttää pappismisukalta. Pikkuisella vyötärörusetilla ja kauluksien kääntämisellä paidasta kehkeytyi kuitenkin oiva kaveri. Ja mitä siitä sitten jos hiukan papilta näyttäiskin ? Lakki päähän vaan ja tyyli muuttuu venäläiseksi.





Seuraksi pääsivät Design Marketilta pongatut bambikorvikset (jotka eivät vielä ole hävinneet tai rikkoutuneet, kop kop) sekä superkulahtanut ja mallistaan poismennyt tukka. Jännä kyllä, tukan väri on Aasian auringon aikaansaannoksia ja meikä itseasiassa tykkää siitä. Tykkää niin paljon, että veti samalla sävyllä tänään tyvenkin kampaajalla. Tervetuloa kulahtanut elämä !


Tämmöisiä kuvia pikkuveljeni napsi ekaa kertaa järkkäri kädessään. Tällä naamavärkillä ja toisilla kuteilla uuteen iltaan. Meikä poistuu jotta pääsee joskus tämän päivän puolella lähteen ziigaan kaverin uutta asuntoa. Moido ja hyvät lauantait !

Ei kommentteja: