20120130

Tunnelmanluojia

Suklaan ystäviä ? Anyone ? Here here here ! Ai että rakastan suklaata. Ja vielä hyvää sellaista, ei mitään standard Fazer kamaa, vaikka kyllähän nyt semmonen neljäs osa kilon levy menee hätätapauksessa. Meinaan oikeeta kunnon suklaata ! Kuten vaikka belgialaista. Vähänkö on ollut unelmaa tehdä duunia pikkuisessa suklaapuodissa, jossa tuorekonvehteja voi tiirailla vitriinistä ja kaakaotkin tehdään oikein kunnollisesta sulasta suklaasta. Omnonom. Ehkä parempi ettei duunia ole siellä riittänyt, tiedä minkä kokonen tää misukka ois puolenkin vuoden jälkeen. Tosin tommoset herkkukonvehtit on niin täyttäviä ettei niitä paljoon enempää kuin viisi kipalette jaksa syödä. Ellei sitten halua vatsapuruja.




Jotain hyötyä siitäkin kun lähti reissuun heti joulun jälkeen. Ei ehtinyt puputtaa herkkusuklaita tavissuklaiden sekaan. Mikäs sen parempaa on ollutkaan kuin nauttia illalla pari kolme konvehtia. Jokainen konvehti siishän valitaan fiiliksen mukaan. Se miltä se näyttää, minkä värinen ja toki makukin on pääasiassa. Nämäkin suklaat oli ensin laitettu somaan kultaiseen pahvirasiaan ja päälle oli kietaistu ihanan pirtsakkaa vihreää lahjapaperia ja satiinirusettikin. Oioi tätä suklaapepun unelmaa !


Talvella on muutenkin pidettävä omasta tunnelmastaan huolta. Ja koska olen todella saamaton lähtemään salille tuonne lumen peittämään ja huisen kylmään ulkoilmaan, fiilistelen ennemmin sisätiloissa erilaisilla kynttilöillä. Hyvää mieltä tuovat myös tuliainen Thaimaasta. Vekkulin värinen ja matskuinen budha vei sydämeni Thaimaan turistitoreilla. Vielä kun kuulin että hänen masunsa hierominen tuo onnea, oi oi mikään ei voi mennä pieleen ! Kesäisestä kirpparilöytöradiosta on tullut myös suosikkini. See soittaa musiikkia juuri tarpeeksi sopivasti. Ja sen saa mukaan kesänrientoihikin, patterit vaan peräpäähän ja menoksi. Oi kesä tule jo !





Tähän kuntoilumeininkiin pitäisi kai saada joku muutos. Ryhti repsottaa ja selkä on ihan tuuskana. Eikä tähän heikkoon vartaloon olisi pahitteeksi jokunen lihaskin. Tänään tein jopa pienen setin pilatesliikkeitä ja reippailin kahisevat toppahousut jalassa kouluun. Kyllä piristi ! Nyt kärsin taas pienestä flunssanpoikasesta, mutta eikun etiäpäin kohti kevättä :]

Ei kommentteja: