20120201

tiistain kuumis

Sunnuntaina löysin toppahousut joilla tarkenee iltaisin ottaa raitista ilmaa parvekkeella. Maanantaina päätin etten käytä tänä talvena enään mitään muita kuin toppahousuja kun liikun ulkona. Tiistaina löysin kaapista villasilkki(niinkin helmet kuin)sukkahousut. Nyt on pakko päästä hamstraamaan näitä herkullisuuksia ! Onko mitään siistiimpää kuin kulkea hamosessa tai shortseissa talvipakkasessa eikä ees tuu kylmä !

Ulkona on kyllä ihan jäätävän vilponen ilma. Kaikkihan siitä valittaa, mutta kun siellä vaan yksinkertaisesti on. Kun tää helmi viikko on saatu pulkkaan ja eb suuntaa kohti Turkua, ei tää mimmi aijo kuin juua viiniä eikun kuumaa kaakaota sisätiloissa.






Näissä lämpökamppeissa eteni tiistai. Anne Linnonmaan puuvillaneule on kesäinen löytö Mikkelin kirppikseltä. Shortsit taitavat taas olla Turun TÄYDELLISELTÄ kirpparilta. Villasilkkisukkikset Sokokselta, jonne suuntaan ehdottomasti viikonloppuna kuluttamaan viimeisetkin roposeni. Talven parhaat jalkineet Dr. Martensilta. Harmaat kaverit löytyivät kolmenkymmenen asteen helteisestä Portugalista viime syksynä ja vielä edukkaasti.




 Pikkupoikatyyli on aina yhtä kuuma ! Niin kenen mielestä ? No mää tykkään. Pipokin on saanut hetken jo fiilistellä tulevaa kevättä pikkuötököiden hengatessa sen reunalla.


On muuten tainnut olla koko tän kouluajan paras viikko ! Kaikki mennyt nappiin, superia. Josko se motivaatio nousis pikkuhiljaa sieltä hiton syvästä kuopasta. Ehkä sitten keväällä. Talvella kuuluu vaan koomailla.

Ei kommentteja: