20120212

Nautinto

Sunnuntai, lupa nukkua pitkään. Eikä ole edes darranpoikasta, koska eilinen ilta meni kiltisti sairastaessa himassa. Niin lupa nukkua pitkään, se oli tarkoitukseni siihen asti kunnes puhelin alkoi pirisemään kello 9am. Suunniteltua aikaisempi herätys antoi kuitenkin lisää aikaa päivääni ja päätin hemmotella itseäni herkkuaamupalalla oikein pitkästi ja hartaasti. Herkkuaamupala ja sunnuntain hesari, rakkautta.





Melkein täydellinen herkkusuunparatiisiaamupala sisälsi
* 6min munan
* Croisantin lakkahillolla (!!!!)
* Passion-juustokakku palasen
* Appelsiinituoremehua
* Köyhän ihmisen cafe lattea
* Muhkean sunnuntaisen Helsingin Sanomat

Parasta olisi ollut jos kylkeen olisi voinut vetästä vielä yhden amerikkalaisen pannarin suklaakastikkeella ja mansikkahillolla. Mumskis ! Miten niin perso herkuille ? Tässä asiassa oon ainakin niin tyypillinen härkä ja uskon vahvasti että herkuttelullani tulee oleen ongelmia iän karttuessa. Ei ne kiloset enää keski-iän kynnyksellä niin helposti katoa. Siihen asti pitää nauttia, kaikkea kuitenkin kohtuudella.



 Yleensä olen syönyt croisantin croisanttina enkä ole tunkenut sisään mitään ylimäärästä. Kaakaopuun täytetyt croissut ovat kuitenkin vieneet sydämeni (nekin) ja päätin tänään kokeilla minkälainen pari croissu ja lakkahillo olisivat. Voin kertoo, että toimii !



 Nilpi suuri proteiinin ystävä, munaa löytyy. Yritän kai todistella syöväni terveellisesti kun syön joka aamu yhden munan keittettynä tai paistettuna. Herkullisen pehmeä passion-juustokakku tulee myös Kaakaopuusta. Jos joku ei ole koskaan kyseisessä suklaakahvilassa käynyt, nyt kipin kapin sinne herkutteleen stadin parhailla kaakaoilla ja kahveilla sekä tietty tuorekonvehdeilla.



Tulevaan asuntoon olen harkinnut hommaavani espressopannun. Saisi himassakin jopa arkiaamuisin hemmotella itseään maukkaalla kahvikupposella. Ja suklaasoijamaito myös ostoslistalle ! Siihen asti nautitaan viritetyillä spessukahveilla. Toivottavasti kellään ei oo isoa darraa, koska tiettekö mitä, tää fiilis on jotain paljon parempaa ! Nautiaan sunnuntaista :]

Ei kommentteja: