20120207

Retkellä

Viikko lähtenyt käyntiin ja fiilis kuin tää viikko olisi jo ohi. Sen verran hommaa lauantaihin asti ettei meinaa nenäänsä ehtiä keikauttaa himassa. No mutta kuluupa viikko ainakin nopiaa eikä ehdi rahaa kuluttamaan kun on kokoajan koulussa, duunissa tai työharjottelussa. Pitää ottaa takasin viime viikkoset lusmuilut. Nyt alko ahkeran Nillan kausi ! Niin katsotaan vaan jatkuuko se kuinka kauan.

Viime viikonloppu meni turkulaisten merkeissä, tapasin niin uutta kuin vanhaakin tuttavuutta. Ja aij että oli mukavaa. Harmi vaan että lauantainen ilta jäi melko lyhyeen. Miten niin miesten vessassa EI saa käydä ?? Pakkanen kirpasi lähes koko viikonlopun aika mukavasti. Sunnuntaina onneksi ilmasto antoi miullekin sauman lähteä ulos. Ulos metsään. Niin ne toiset reissailee kaukomaissa rannalla makoillen, mutta onhan täällä Suomessakin katottavaa ja nautittavaa. Kunhan vaan tietää tai jaksaa etsiä.






Isoa kameraa en jaksanut raahata tuolle pikkuiselle retkelle.  Onneksi puhelimeni omistaa edes jonkinmoisen kameraominaisuuden. Ainakin paremman kuin oma pokkarini... Tuona hetkenä kun tuolla tallusti hyvin toppautuneena ja pienessä darrassa fiilistelin jopa Suomen talvea. Pikkuiselta kukkulalta näkyi Raision Ikean kyltti (wuhuu!) ja muutama torni joista tuprutti epämääräistä savua. Talven ensimmäinen lumienkelikin sujahti lumeen ! Tahtoo tehdä lisää enkeleitä !

Kuvasta ei varmaan hirviästi näy, mutta päässä kulki Hietsusta löydetty venäläinen karvahattu ja Uffilta pongattu maaaaaailman lämpimin ja ihanin villahuivi. Kiitän vielä housujen lainaajaa, ois ilman niitä tullut vilu !


Sunnuntai iltana tai maanantai aamuna en enää niinkään fiilistellyt Suomea. Huoh taasko sitä valkostapaskaa sataa alas. Joo joo on se kaunista ja tuo valoa, mutta silti. Sitä on jo tarpeeksi ! Nyt pitää jatkaa ihanaa viikkoani ja yrittää saada unta vaikka huomenna onkin herätys vasta kello 8am. Nauttikaa tekin tästä talvesta, aina löytyy jotain fiilistelyn arvosta :]

Ei kommentteja: