20120213

Säpinää tukasta

Ensimmäisten keväisten auringonsäteiden mukana virtaa myös uudet hiustrendit. Oma kuontaloni on jo liian kauan viipottanut menemään villinä oranssina. Rohkeaa olla kuparipää ? Ei ainakaan enää kun kupari on IN ja jokatoinen (ainakin melkein) vastaantulija omistaa kuparinsävyisen tukan. Minulle rohkeampaa olisi siirtyä tästä väristä johonkin muuhun, tasapaksuun ruskeaan tai maittavaan vaaleaan. Ne on niitä perustylsiä värejä joissa en uskoisi koskaan viihtyväni. Kaupungilla kuitenkin välillä näkee niin törkeenmakeen näköstä pitkää brunettea (puhutaan hiuksesta edelleen) että kuola melkeen valuu. Määki haluun pitkän reuhkan, jota vois hulmutella olalta toiselle !

Lähin fiilisteleen tulevaa tukkamuotia internetin syövereistä ja semisti petyin kun kaikki ulkomaiset sivustot oli täyttyneet pitkillä reuhkilla. Ei mitään, olihan nekin melko herkkuja.


 Geelin kanssa on turha tänä keväänä nuukailla. Ehkä meikäkin voisi yrittää tätä jäykkää tukkaa sliippailla tujuilla geeleillä taaksepäin. Uuh, kuumat geelikampaukset !


Letit pitävät vieläkin pintansa. Näissä hommissa oon superkade jengille joilla on pitkä luonnonsävyinen ja ehkä skidisti laineikas tukka. Niihin luonnistuu niin täydellisesti letit ! Löyhästi pään ympäri letitetty kampaus on meikän ihan ykkönen !



Tervetuloa miesten tapaan alhaalla roikkuva poninhäntä. Onhan toi nyt jollain tavalla aika kuumis ja ehdottomasti relax. Vaihtoehtoisesti tukan voi vetästä napakalle hännälle ja toivoa ettei näytä kuitenkaan  liian takakireeltä. Luonnonlapsoset voivat vetästä keskijakauksen (jos kasvot vain sen sallivat) ja kirmailla kaduilla tukka hulmuten.


Ja sitten tukkamuodista tän mimmin suosikit ! Lyhyet tukkakuvat ovat kaikki suomalaiselta sivustolta, Schwarzkopfilta. Lyhyessä tukassa jatkuu vielä selkeet toispuoleisuudet, lyhyt puoli voi olla selkeesti rock kun taas pidempi puoli leikataan herkän pehmeäksi. Muutenkin lyhyessä tukassa linjat ovat paljon pehmentyneet, vaikka tiukkojakin linjoja vielä näkyy. Tokan mimmin väri ja leikkaus ovat täydelliset, ihanan herkkää tyttömäisenpoikamaisuutta havaittavissa. Kolmannen kuparinsävy on myös melko veikeä, mahtava kevätkuontaloksi !

Alkuun höpöttelin miten kupari on IN, hämmästyin kun ulkomaisilla sivustoilla keikkuivat luonnolisen vaaleat ja ruskeat sävyt. Kuparia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Uudessa Pinni-lehdessä kuitenkin hehkutettiin vahvojen kuparien, punaisten ja violetin nimeen. Tänä keväänä on ainakin vaihtiksia mistä valita ! Kipkop kampaajanpenkkiin vaihtaan uusi kevätlookki !

Meikä jatkaa sairastelua ja toivottaa kaikille  I H A N A A viikkoa ! ps. Huomenna on lupa kertoa ystäville, rakkaalle ja perheenjäsenille heidän tärkeydestään.

Ei kommentteja: