20120115

Se o Suomi !

Täällä taas täällä taas. Huhhei, joku on tuonut lumen ja pakkasen. Toiset tykkää toiset ei. Tällä erää meikä kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan. Asiat ois ehkä toisin, jos pitäisin vähääkään luistelusta tai hiihdosta. Okei pari lumipalluraa voisin heittää ja pienen enkelenkin pyöräyttää saastuneelle takapihalle, mutta siinä ne sitten olikin.

Lomat on lusittu ja arkeen on palattava. Reissukuvia tulossa jahka saan reissun osa 1 kuvat Pähkinältä. Niin eihän niitä voi tänne lykätä järjestyksessä reissun loppu ensin ja alku vikana. Silloinhan kukaan ei huomaisi tätä huimaa asteittain tummemmaksi tulemista. Phi Phillähän ei tunnetusti koskaan ole pilviä...



 





 Malttamaton halusi heti lisätä muutaman fotosen ! Aijaijai. Ylemmät kuvat kaikki Phi Philtä ja kuten näkyy sekä meikän rusketuksessa että taivaassa, siellä ei oo pilviä NEVER. Siellä ylimmissä kuvissa ollaan hyvillä mielin matkalla kohti Phi Phitä. Seuraavissa parissa pikkuisella snorklausretkellä, joka oli lähellä mennä pilalle kun loppureissusta speedboatin kyytiin astui vauhtia pelkäävä mimmi. Luoja ! Apinoiden pomo taas hetkellisesti säikäytti Oreoita omistavaa Sannia, jonka piti loppujenlopuksi heivata koko paketti kaverille. Sitten vähän mestan vaatetarjontaa, omalaatuista tanssiesitystä ja koko komeudessaan itse Phi Phi.





Pikavisiitti Phuketiin oli täysin riittävä. Tuolla turistikaaoksessa ei tarvinnut fiilistellä kuin yksi ilta. Näin kaiken mitä pitkin. Maustepala Singaporesta ja bye bye- kuva helkkarinstylessä asussa (joka muuten vain parani päästyämme Lontooseen).

Okei lupaan seuraavalla kerralla olla kärsivällisempi postaukseni kanssa. Tää näyttää nimittäin hirmutylsältä ! Hei sitten ja tervetuloa ihanaaakin ihanampi arki . CANT WAIT !

Ei kommentteja: