20120129

Viikonlopun huumaa.

Huhhhei millä ilveellä joku osaa valita matkakuvistaan ne herkut jotka jakaa kaiken kansan nähden ? Tässä on koneen ääressä ähisty ja puhistu ja fiilistelty sekä meikän että Mikon ottamia reissukuvia. Yhteensä semmoset kevyet 3000 kipaletta. Nice ! Ehkä mä jatkan niiden fiilistelyä huomenissa ja jaan nyt teidän kanssa hiukan miun viikonloppua.

Viikonloppu. Pitkästä aikaa niitäkin alkaa taas arvostaan. Toivottavasti saan heittää hyvästit edes melkein kokonaan viikonloppuduuneille. Tervetuloa vapaat viikonloput ! Ei oo hetkeen ootellut viikonloppuja samalla ihanalla tyylillä kuin 16-vuotiaana. Miettien kuka hakee, minne bileisiin menee, kenen kanssa, kenen kyydillä, kellä oli makein auto ja kuka nyt sattui vaan oleen kuumaa viikonloppuseuraa. Onneksi noista ajoista on päästy, vaikka eihän noita teinivuosia todellakaan vaihtaisi poijes.


 Perjantaina oli tiedossa pienimuotoista illanviettoa ystävien seurassa Etelä-Haagassa. Kerrankin mukavaa chillailua ilman baareja ja liiallista jorailua. Ilta lähti mukavasti käyntiin viinialkon asiantuntevalla palvelulla suositellulla punaviinillä ja pikkuisilla naposteluherkuilla. Ja meikäkin on jo oppinut tulisen ruuan ystäväksi !


 Illan aikana oli hauska seurata ihokoirien (niin en vieläkään muista näiden karvaturrien tai turrittomien koiramerkkiä) temmellyksiä. Pikkuisempi poikapuolinen Fredi oli yhtä suloisuutta snobissapappaliivissään ja toisella siniselläsilmällään. Vanhempi konkari Brinkku temmelsi villapaidassaan ja melkein luuli erehtyvän jaloissa kiikkuvan UGGit tai muut karvatossut. Mahtavia tovereita !


 Siitä se ilta sitten lähti. Johannan ja miun iki-ihanilla drinkeillä. Pohjalle hiukan vodkaa, päälle tasattiin puolipulloa vihreänväristä likööriä ja lantringiksi Fizzin siideriä. Onneksi näiden drinkkien jälkeen jäi baarit väliin. Kiitos toisten seuraavan päivän työt !

Kuvia tuli kyllä räpsittyä, mutta eri kuinka paljon siellä oli julkaisemiskelpoisia otoksia. Kun huomioon ottaa illan biisivalintamme ja iki-ihanan drinkin, ei käypiä otoksia jäänyt lähinnä kuin ihokoirista. Biisit alkoivat nätisti söpöllä mimmi reggaeartistilla ja suomiräpillä. Vaikka en itse niinkään suomiräpin herkkuja artisteja tiedäkään, niin ohan se nyt jotain muutakin kuin Elastista ja Petri Nygårdia. Onneksi se on jotain muuta ! Reggae ja räppi vaihtuivat illan aikana loistavaan fiilistelymusaan, ysikytluvun jorailubiiseihin. Oi kultaista ysikytlukua, tasaisen kaunista jumputusta jokaikisessä biisissä. Dr. Bombayn Calcutta  nousi meikän ykköseksi !

Siinähän se viikonloppu lompsahti meneen. Lauantaina kamera lojui kiltisti pussissaan ja kokkailtiin täytettyjä paprikoita. Oli muuten herkkua !

Uudella innolla arkeen, kaikkea jännittävää luvassa. Hyvät yöt.




Ei kommentteja: