20120321

L Ö Y T Ö I J

Tuntuu ettei Turun kirpparitarjonta petä koskaan kun niissä mestoissa käy fiilistelemässä toisten vanhoja kamoja. Toisen vanha on meikä uusi ! Ja monesti käytetyt kamat on paremmannäköisiä kuin uudet sekä on paljon inspiroivampaa kierrellä kirppiksellä selaillen erilaisia, erivärisiä, erityylisiä kojuja. Kaupan tangoilla tuntuu notkuavan vierivieressä samaa paitaa ja housuu.

Harmituksen fiiliksiäkin on kirppareilla koettu, kun löytää juuri sen täydellisen takin tai kengät ja tietenkin kaksi kokoa liian pienenä tai suurena.Välillä se onnikin suo ja oikein olan takaa. Sillä hetkellä loppuu kaikenmaailman morkistelut rahankuluttamisesta tai koulusta lintsaamisesta (voiko enää tässä iässä puhua lintsaamisesta ? Munsta se on vaan koulusta poisjättämistä tai jotain muuta yhtä fiksua.). Oltiin äitin kanssa pikakierroksella Turussa Manhtattanilla, kun kätöseen osui ensin mustat korolliset myy-kengät ja myöhemmin äitin silmän kautta nappasin viininpunaiset Dr.Martensit. Ouvoivoi meikän ei tarviikaan kuluttaa satasta ostamalla uusia martenseja ! Tarjolla ois vielä ollut täydelliset Vansit, mutta ne oli hylättävä sillä joistain oli luovuttava.





Pienokaisissa on juuri täydellisen korkuinen korko, jolla tää mimmikin pystyy tallusteleen näyttämättä idiootilta. Sisällä on pientä lämmikettä, joten näillä ei hirveen pitkälle kevättä kuljeta. Kärki, nyöritys, meitsi diggaa ! Ainoona supermiinuksena on kenkien matsku, ei oo nimittän nahkaa :[ Mutta kyllä varmasti ajavat asiansa 4 euron edestä vaikkeivät nahkaa olekaan. Harvinaista mun aku ankka- jaloille että jokin korollinen malli istuu näin hyvin, joten siinä tarpeeksi syytä miksi ne oli pakko sijoittaa mun ostoskoriin.






Popot kaipaavat pieniä sanomalehtipalloja jotta menevät vähän paremmin ojennukseen. Kärjissä havaittavissa käytön jälkiä. Mutt eikös maihareissa kuulukin olla kärjissä jälkii, koska kaikkihan maiharin käyttäjät potkii katutolppii ja roskiksii ?? Jos jätetään ne potkimiset välistä ja kävellään kasvot maata kohti fiilistellen hienoij kenkii. Oon tässä muutaman kuukauden kelannut ostavani punaiset maiharit, mutta kun oon laiskin käymään kaupoissa on ostokset jäänyt tekemäti. Olis taas kaverilta kuulunut pärinöitä kun ois ollut meikän seurana kirpparilla, sen verran innokasta touhua oli havaittavissa ! Hintalappua vilkasin vasta matkalla kassalle, oho 20 euroo. Ei niistä kuitenkaan voinut enää luopua siinä vaiheessa ja nyt nee koristaa miun kenkätelinettä.

Oli muuten tämän viikon maanantai taas jotain ihan huippua, jatkoa viime viikolta. Pitäiskö alkaa jatkossakin alkaa fiilistelee maanantaita heti herättyä ? Yleensä on vaan yleiskäsitys maanantain olevan perseestä. Hymyä suuhun ja johan kulkee !

Ei kommentteja: