20120328

Naapurissa

Tuntuupa oudolta, kun voi taas ihan uudella tavalla arvostaa vapaita viikonloppuja. Monta monta vuotta tehnyt duunia mestoissa jotka on auki seitsemän päivää viikossa, yks vapaapäivä siellä sun täällä. Toki niitäkin vapaita arvosti, mutt paljon helmempää on viettää vapaita viikonloppuisin. Paljon sallitumpaa reissailla, mässäillä, nauttia elämästä.

Viikonloppu hurahti tällä saraa Tallinnassa. Tapahtumarikas viikonloppu kaikinpuolin, mutta ehkä kuitenkin seuraava viikonloppukohde voisi olla jokin muukin mesta kuin naapurusto. Reissu alkoi lupaavasti auringon lämmittäessä ihoa, lauantaiaamuna pienoisessa heikonolon tunteessa ulkona sadellessa ei olo enää ollutkaan kovin virkeä ja viikonlopun kuvasaldokin jäi melko tyngäksi.





 Alkuinnokkuutta heti aamutuimaan. Oltiin ihan törkeen ajoissa satamassa mikä koittuikin loppupeleiksi hyväksi vaihtoehdoksi, olipahan pöytä eessä ja tuoli pyllyn alla. Suomalaiset on kyllä hassuja kun eivät uskalla istahtaa pöytään, jossa joku jo on. Hotelli oli oikein oiva vanhassa kaupungissa, kunnes koitti myöhäinen yö ja aikainen aamu, baarit kyseisellä kadulla olivat auki johki aamukasiin. Huoneessa yritettiin aamusta uutta nousua, onneksi kevyt aamupala vei voiton.



Safkailupuoli jäi heikoksi, vaikka kovin fiilisteltiinkin menevämme vetäseen pihvit naamariin. Hesburgerin herkkuburgerit vei kuitenkin voiton..Eipä tarvii yhtään hiton burgeria vetästä hetkeen. Sainpahan yhdesta raflasta talon suklaakakkua, joka osottaitui ihmeen vetiseksi mutt kyllä se alas sujahti.

Viikonloppu oli ja venähti taasen. Sallittakoon sen, koska seuraavaan pariin kuukauteen tätä ei tule todennäkösesti tapahtuun. Pitääpi nauttia tästäkin hullusta viikosta, pari päivää koulua ja yks päivä duunia. Voiko olla chillimpää ? Näköjään voi, perjantaina tulossa pienet N&N kekkerit ja meikä potee skidistä kevätflunssasta. Tyhmä kevättakki ! Finrexiniä naamariin ja nautitaan auringon paisteesta.

Ps. Mikäs se tällänen kampaajaopiskelija on jolla on hävinnyt täysin oma mielenkiinto omaa fledaa kohtaan. Kaikki mallit tuntuu näyttävän siltäreiältä. Eikon kone vaan somiin kätosiin ja kakstoistamillinen koristaan pikku päänuppia. Kuka kannustaa ?

Ei kommentteja: