20111116

Maaseutumatkailua melkein Pariisissa

Pari vapaapäivää tuli melkein yllärinä ja päätettiin viettää nyt muutamaa viikkoa liian ajoissa meidän pikkuista vuosipäivää. Mikäs muukaan ois parempi paikka kuin PORVOO ! Ei olla kumpikaan käyty siellä ja siellähän on se vanha kaupunkikin jajajaj netistä löytyi lupaava hotelli. Itseasiassa siitä kehkeytyi oikein lupaava heti aulan nähtyämme. Ai että se oli ihana, Pariisin Ville.

Pariisin Ville on pieni ja todellakin uniikki hotelli Porvoon vanhassa kaupungissa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja viihtyisämpää hotellia saa hakemalla hakea. Suosittelen lämpimästi, jos olette matkaamassa Porvooseen. Sinne jäi osa sydämestäni. Siellä oli saunakin !

Saavuimme Porvooseen mielestämme ajoissa, mutta kuitenkin liian myöhään kun vanhan kaupungin putiikit menivät kiinni niin aikaisin. Onneksi ehdimme tehdä tutustumiskierroksen illalla ja pari ostostakin pääsi matkaan mukaan. Tänään sitten loput kaupat joihin emme ehtineet tai jotka olivat muuten vaan tiistaina kiinni.














  Oikeastaan koko hotelli oli sisustettu Laura Ashleyn tavaroilla. Jotain hassua tapahtui ja pitänee myöntää että jäin koukkuun niihin ja IHASTUIN. Sen verran herkullisia tavaroita tuolla oli :> Esimerkiksi tuo lasinen pallukkainen pöydänjalka, ihan ylisöpö. Tyynynpäälliset olivat myös oikein muikeita. Harmi vain ettei nuo tavarat oikein istu meidän asuntoomme :( Ehkä kuitenkin tuo pöydänjalka. Sängyn päällä nimittäin köllötti kartonkinen Laura Ashley unen toivotus lappu jossa toisella puolella komeili pikkuinen ale-seteli heidän liikkeeseensä.


Ulkona olikin ihmeen kirpsakka ilma eilen. Ja toki olin vielä valinnut korolliset kengät mukulakiville. Noh taidan vaan tykkää sipsuttaa.







Vuosipäivän vietto vierähti pitsisessä Zaran mekossa, sydänsomisteisessa Saki Miun neuleessa sekä punaisissa pallukka korviksissa. Oho eihän tuosta mekosta edes näe onko se pitsiä vai jotain muuta. Pitänee harkita pikkutarkkojenkin kuvien ottamista :>


Matkailu sujui oikein leppoisasti, ehkä liiankin kun ei millään malttaisi palata arkeen. Mutta toipihan tämäkin retki taas iloa tähän ihanaan Suomen syksyyn. Nyt paketin kimppuun jonka postimies kiikutti hetki sitten.

Keskiviikko jatkot, mo.

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

oi ootte ollu porvoossa, ihanaa! vanha kaupunki on kyllä munkin ykkössuosikki täälä, kiva nähä miltä pariisin villessä näyttää sisältäkin, IHANA!

Nilpi kirjoitti...

Hih ihana se kyllä oli ! Ja voi että Anni kun voit mennä vanhan kaupungin putiikkeihin vaikka joka päivä :>