20111113

Matkapalaveri

'Pitäiskö meidän katsoa niitä hotelleja ? ' Siis sehän oli vaan tekosyy viettää iltaa, mä lähetän ne ehdotukset huomenna sinne dokumenttihässäkkään.'

Tosiaan tuplapariskunnan matkaan on aikaa enää kuusi viikkoa ja kaks päivää, jibii ! Oltiin sovittu että tavataan syömingien merkeissä joku kaunis ilta ja ziigaillaan hiukan hotelleja ja ehkä siinä sivussa fiilistellään sitä turkoosia vettä. Noo kun oltiin saatu ruokailu päätökseen (oij että mitä safkaa !) niin keskityttiin lähinnä viinin makuelämyksiin, terästettyyn glögiin sekä hassuihin päällystettyihin pähkinöihin. Ja oho taisin nappaista jopa jonkun lakritsihässäkän joka olisi pitänyt juoda kerralla alas, mutta tuttuun tyyliin naukkailin sitä ehkä kymmenen tai viisitoista minuuttia (oli hyvää).

àla karppi ja vyötärön metsästäjän pizzapohja. Kieltämättä odotin hiukan jännityksellä mitä illan ruoka tuo tullessaan, itse kun en oikein välitä munapekoni-sörsseleistä ja kaverit jotkä meille kokkailivat olivat jotakin karppaajan tyylisiä. Huh siis toi pizza, voi herranpieksut ja pyhäpietari miten hyvää se oli ! Epäilin hiukan tuota pohjaa tai enemmänkin kuin hiukan, mutta tästä lähin mein taloudessa ei tehdä pizzaa muutako karppaajan ottein. Kokeilkaa !
Tarjolla oli muitakin herkkuja, pähkinä-juusto salaattia, tapastyylisesti juustoa with appelsiinibalsamico, hunajamelonia, parmankinkkua ja rucolaa. Eikä unohdeta meidän tuomia viinejä, joista toinen oli mun makuun melko floppi ja toki ei muistettu punaviintä.

Käytiin herran kanssa näihin jälkkäriherkkuihin käsiin jo ennen ruuan valmistumista. Kanelimantelit oli mun lemppareita !


Toiset sai vähän raisumman mukin.. Huhun mukaan misukat saavat vaatteet päällensä kunhan muki on vilpoinen. Tiedä sitten mitä uskoa. Me kyllä yritettiin vilpoittaa lämminta glögiä.


Matkapalaveri sai vaatetukseen Weekdayn mekon, kapean nahkavyön sekä sulot pilkkusukkikset. Korvikset ovat kirpputorin uumenista löydetyt, toki toinen pari katosi toisella käyttökerralla :( ps. lakritsihötkötys näyttää olevan oikein mainiota.


Ja niin saatiin mahti viikonloppu päätökseen ! Toivottavasti teillä kaikilla oli kanssa mukava viikonloppu :> Iloisin mielin kohti tulevaa viikkoa, ensin vaan minitacoja naamariin ja ollaan tyytyväisiä lylleröitä. Moiksu !

Ei kommentteja: