20111110

One more !

Hi guys, vieläkö mahtuu mukaan yksi innokas bloggaaja ? Blogia on mietitty vuoden päivät ja tänään, juuri tänään on se päivä kun on oiva tilaisuus aloittaa ihkaomablogi. Jibi ! Tarkoituksena tarjota Teille paloja miusta (asuista, elämästä, hiuksista, kotikolosta). Olkaa hyvät !

Aloitetaanpa pienellä esittelykierroksella.

Top nyt, tänään, tällä hetkellä



Korvani ovat erittäin hyvissä väleissä näiden kavereiden kanssa. Oranssit rusetit Englannista katumarkkinoilta ja bambit löytyivät DesignMarketilta.
Herkkusuille. Voin kertoo !
Sateenkaarenväreissä (ja vieläkin enemmän) olevaa tuikkupötköä ei vain voinut vastustaa kaupassa.
Erään lehden ruokapyramidiin kuului myös viiniä. Lasi viiniä päivässä kuuluu terveelliseen ruokavalioon vai pitikö se stressin poissa. En muista, mutta pimeneviin syysiltoihin se ainakin kuuluu :)

Kun kaupasta ei enää löydy oikeanlaisia kalentereita. Tosin tuo ensi vuoden kalenteri on astetta liian pikkuruinen, mutta jee niiskuneiti keimailee ees kannessa !
Ah, värit !
Uusi perheenjäsenemme pikkutöpseli, siis Töpö. Olen aina ihmetellyt miten jotkut voivat pelätä tälläisiä suloisuuksia. Niin kyllä, taidan ehkä hieman pelätä (?).
Koleassa syksyisessä säässä sitä vain piristyy kun näkökenttään osuu oma kotiovi, tai no kotitalon ulko-ovi.

Block-valaisimen valossa (joka ei siis valaise kuin kauneutta huoneeseen) on mukava pysähtyä ja melkein sivistää itseään.
Joka päivä se alkaa, herkkulakko. Suolaisenmakeaa ei vain voi vastustaa. Namnam.

Näin lyhykäisyydeltään lähti ensimmäinen merkintä. Suottakoon se minulle, sillä olen häärinyt tämän aloituksen parissa öööh nyt yhtäpötköön 4 (NELJÄ!) tuntia. Oho. Enkä edes löytänyt paikkaa, josta saisin liitettyä söpösti kuvan tohon bloginnimen kanssa. Ehkä vielä jonakin päivänä :)

Nyt tää ajatteli mennä tekeen herkkuvoikkarin iltapalaksi ja jospa sais yllytettyä toisen osapuolen katsoon elokuvaa. Jibii huomenna saa taas oman rytmin käyntiin ja saa nukkua piiiiiitkäään !

Huippua loppuiltaa kaikille ja hyvät unet !




6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ NILLA =)
TÄÄ BLOGI ON NIIIINN SUN NÄKÖINEN.
AIVAN MAHTI !
t.Hulda

Nilpi kirjoitti...

Jibi, kiiiitos Hulda !

Anonyymi kirjoitti...

hyviä kuvia oot ottanu nippeli! tätä blogia ryhdynkin seurailemaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaankin, ihan sun näköstä ja olosta juttua!! :)

Terkuin Sanna

Nilpi kirjoitti...

Hei kiitos teille typsykät !

Anonyymi kirjoitti...

Jee hyvä Nilla! Vaikuttaa hyvältä tää :) ja pitäiskö nyt nähdä joku päivä? ;) T. Mari :)