20111123

Tupsuja, keijuja ja myitä

Heipparallaata raa taas ! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä, jos ei niin nyt aivonystyrät muistuttaamaan niistä hupaisista asioista joita teille on viimeisen vuoden aikana sattunut. Kesän koffipuiston suihkuja, aamukaffettelua ulkosalla, talviturkin poisheittämistä, supermakeeta uutta takkia tai vaikkapa fiilistelya siitä ettei vieläkään oo lunta !

Tässä pikkuinen ja ensimmäinen asupostaukseni. Melko Nilpimäinen jos sanoisin. Pikkumyytä yhistettynä kevyisiin maihareihin (okei noita ei voi sanoa maihareiksi, siksi ne onkin kevytversiot), vähän keijua fiilistelemässä ja sukkikset.

Pipatsukin tuli valmiiksi ! Niin noita samanmoisia onkin kaikilla, mutta mie myhäilen itsekseni "haahhhhaaa ootepa maksanu noista maltaita ja mie pikkukätösin tein tän ite". Niin se pipo taitaakin olla ainut tekeleeni sitten ala-asteen. Vaatetuskoulussakin ystäväni virkkasi minulle tilkut kun en oikein käsittänyt miten se tapahtuu, kiitos siitä.








Takista tuli heti miun frendi nähtyäni sen Zarassa, vaikka kate ei siitä niinkään pitänyt. Se on  vaan söpsä väri ja mallikin on oikein passeli. Piposta, huivista ja ajurikäsineistä onkin tullut oikein kelvolliset tänä syksynä. Itetehty pipo, kirpparilöytöinä käsineet ja huivi. Kevytmaiharit löytyivät Aleksi13:n alelaarista viime talvena. Kangaskassistakin on tullut melkein sydänystävä. Tiedä sitten onko se siitä että kaverini kiikutti siinä kassissa kameransa minulle ja niin kassi on jäänyt miulle. Kännykkäkotelohärpäke on loisto ! Ainahan se kännykkä on hukassa niin mikäs sen mukavampaa kuin sille oma kannettavapussukkansa. Sukkahousut Sokos. Sieltä nyt vaan saa sukkahousukokopalvelua ja valikoimakin on melko kattava (like!).

Ohhoi nyt se masukin kurnii, joten eikon iltapalalle.

ps. Jännitys osa2 kun tiistainen meni mönkään.

2 kommenttia:

Jenna N kirjoitti...

On ihan sairaan söpö toi sun takkis! Joten nyt on pakko udella, että mitä tollanen ihanuus kustantaa? :)

Nilpi kirjoitti...

Kiitoksia :> Hinta taisi olla about 100e.