20111125

Pikkuisetjouluisetjutut.

Päivä ei ole edes alkanut, mutta tehty on jo vaikka mitä (miun mittakaavassa) ! Aamulla piti herään aikasin jotta ehtii leikkaan pojun/herran/miekkosen/siis mikä tukan ennen viikonloppureissulle lähtöä. Hätänen kolkytminaahan se oli ja sormikin sai saksista, auts. Okei siis
* tukka leikattu
* lähikaupassa käyty
* piparintapaset pikkuleivät leivottu ja koristeltu
* pari joulukorttia väsätty ja fiilistelty pari joulubiisii
* niin mitä muuta ?

Oho mielestäni oon saanu niin paljon aikaan, mutta ei kai suikussa käyntiä, föönausta ja kynsienlakkausta kelpuuteta.


Luoja siis tarkotukseni oli vaan fiilistellä kotia, joka on saanut ripauksen joulua. Apua, haluisin vaan olla himassa koska kaikki valot ja kynttiälät vaan on super kuumia ! Ehkä oonkin. Siis kotona.




 Vanha kaljaloota sai seurakseen tähtivalot. Ohan se loota oikeestaan aitiopaikalla meidän keittössä. On muuten pirunhyvää glögiä tuo Porvoon glögi. Mehuisaa, maukasta namnam.

Rakas lemmikkimme Puppy ei valitettavasti omista vaatteita. Hän joutuu tönöttämään ikkunan edessä kaiken aikaa ja todennäköisesti siinä käy välillä aikamoinen viima joten päätin antaa hänelle hiukan lämmikettä valoista. Itkin viime vuonna kun luulin huopavalojen hävinneen muutossa, mutta kaskummaa tänä vuonna ne odottivat minua nätisti jouluboksissa. 


 

 Kynttelikkö oli suuri löytö Stockmannilta (love it!), samoin joulukalenteri. Jes pitkästä aikaa vanhan kunnon kuvakalenteri ! Yh jo alkoikin ällöttää ne suklaakalentereiden suklaat. Hmm, tietty jos haluaisi maksaa joulukalenterista montamonta kymppiä niin johan sais herkkusuklaata.

Ohho se siitä fiilistelystä että on saanut kaikkea aikaan. Nyt tuli hätä kun kaikkea vielä tekemäti ja töihin pitäisi rientää. Mooooooooooooooooi !

Ei kommentteja: