20111122

Violet pink orange, mikä on sinun lemppari ?

Kyseessä siis Kevin Murphyn Colour Bug, väriliitu/hius luomiväri/mitä näitä nyt on. Superihastuin tuotteeseen kun luin siitä lehdestä ja vielä enemmän kun Indiedaysin Nata kertoi siitä. Ai että kun tuote näytti makeelta hiuksissa !


Bugia löytyy Suomesta pinkin, violetin ja oranssin värisinä. Vikan noista jätin ostoslistaltani pois. Purnukka on puolipallon muotoinen, jossa on loistavat sormikolot eli iisi pitään kiinni pallurasta. Luulin tuotetta olevan koko pallossa, mutta yllätyin kun olin sutinut pääni violetilla ja pohja tuli näkyviin ? Olisin halunnut kokeilla dipattuja hiuksia, mutta tähän lyhkäseen kuontaloon sitä on melko mahdotonta tehdä.




Liitua suditaan kuivaan tukkaan, johon on pohjalle laitettu vahaa värin kestävyyden parantamiseksi. Voit tehdä joko snadeja raitoja, makeita dippauksia, oman mielen mukaan sutia väriä mihin sattuu tai sitten niin kuin minä eli koko päähän. Mainio konsti piristää iänkuluneita baarikikkaroita ja sutia tätä joka viikonloppu hiuksiin (okei ehkä siihenkin kyllästyisi).


 Ostin eilen tuotteen itselleni ja heti tänään sitä oli päästävä testaan. Noh pohjalla kun on ennestään semi räväkkäväri, kirkas kupari ja takaosa vielä erivärinen.. Taisin innostua, hups. Loisto päivä kokeilulle, kun illalla on se koulutuskin. Mutta sainpaha uuden ilmeen hetkeksi (tästä voi ja saakin olla tuhatta eri mieltä) ja nyt tiedän etten ainakaan heti luovu oranssistani ja siirry violettiin miten olin jo tuumaillut. Enjoy !







Niin tiedä sitten mikäs noista se oikea väri on. Huulipunan sävykin on erilainen melkeen jokasessa kuvassa. Mutta nyt lompsinlampsin karvattoman hauvan luo ja jätän surun taakseni kun harjoittelupäivä peruuntui. Pyhyyyyyy.

Ei kommentteja: