20111111

Voi pojat !

Oi vitsit, illalla jo (siis eilen) fiilistelin tätä päivää jo sen takia ett vitsit kun saa nukkua ja mennä vasta iltaan duuniin. Ihan superia, tosin tv-boksin vika jakso loppui ja ties koska seuraava kausi on tulossa Suomeen. Byhyyyy !

Okei, kello tai siis se olikin puhelu tuli aamulla kello 8 (siis kuka soittaa tohon aikaan?), mutta jee se olikin kiva puhelu ja enää pari tuntia että mahti punainen leivänpaahdin  ja superi keltainen työtuoli saapuisivat. Ringring ja postimies toi paketin, voi sitä iloa ! Siirsimme jopa aamupalamme ajankohtaa, jotta saisimme testata uutta paahdintamme. Mutta whaaaat, nyt oli joku käynyt pöllimässä postimies-Paten pakusta mein kamoja, pyh.

Pakettien availu on ihan mahtia. Tällä kertaa tämä kunnia ei tullut minulle.


Siellähän se krapula-nimisessä tilassa fiilistelty tuoli on.
Mutta siis onpas se leivänpaahdin pienennäköinen
Tulipahan ainakin se koulupoikatuoli :>
Eh. Pikkumyöhästymisen ja alkusekoilujen jälkeen työpäivästä kehkeytyi oikein huippu. Jee jeee, asiakkaat olivat perjantai fiiliksellä...
..jotkut kyllä marisee ja märisee kaikesta. Pöhlöilme niille !


Nyt alkaa päivä oleen pulkassa ja "herkkuterveysplöräysiltapala" nautittu. Pikku morkkis tuli omista pakaste kalapuikoista, kermaviilikastikkeesta ja parista hassusta kurkunpalasta kun eräs ystäväni väsäili perjantai palakseen karjalanpaistia. Ja vielä omalle avopuolisolleen, aikamoinen misukka !

Kuppi glögiä ja hetki rentoutumista. Huomenna myöhäiseen työvuoroon ja illalla protskuillalliselle ja matkapalaveri kakkoselle. Bye bye toverit !



Ei kommentteja: