20111215

Herra vanhus ruutuli ja Nudie

Rakkaus Nudieen on suunnaton ! Miten joku onkaan voinut suunnitella niin täydelliset farkut meikälle, ihan superia ! Tämä postaus ei oikeastaan koske millään tavalla Nudieta muutakuin yhden perseen verran.

Paitaressukkani on ties monta vuotta vanha, ne oli niitä Turun aikoja vielä. Eli hyvin kauan sitten. Paitaressukka ajaa vieläkin asiansa, onhan se nyt asiallinen vaatekappale tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tommonen mulla on hyvä olo tää päällä-paita. Löytynyt -70 prossan alerekistä Sokokselta. Merkkinä EDC, mikä taisi olla silloinen yksi favoritti (miksi, en ymmärrä).

  


No helkkari, eihän mulla oo yhtään semmosta kuvaa jossa tuo paita näkyis kokonaan. Eipä kai niitä tarvita, nyt keskitytään pikkuisiin simppeleihin yksityiskohtiin ! Paidan napitus ylösasti on just hyvä, ei liian kiree eikä lörppö. Sekä hihansuissa et rinnuksissa on pientä röyhelöntynkää, jotta en näyttäis niin jätkältä paitapusero tungettuna mustiin farkkuihin ja maiharit jalassa. Niin se pilotti vaan puuttuu.. Niin ei kai siinä muuta spessua, paitsi toi ruudukko. Onko se ees spessua, mutta kiva se on ! 


Enkä näköjään hallitse kovin montaa ilmettä kun toinen noista pärstäkuvista muistuttaa kovasti jo yhtä aiempaa julkaisemaani. Eikä blogi ole ollut pystyssä kuin one month. Oh my ! Ja kuparipunapäät tai muut shokkiväripäät huomio, Schwarzkopf Igora Color Glossilla tapahtuu ihmeitä. Tääkin tukka alko näyttää jo vanhalta heinäkasalta, mutta Color Gloss tekee ihmeitä. Trytrytry. Niin mistä näitä saa ? Mää haen tukusta, mutta normitkaverit vois udella kampaajiltaan tai sitten ihan Hairstore/hairlekiini linjaa.


Piupau.

Ei kommentteja: