20111219

Toilet turhukkeet

Aina sitä tulee ihasteltua niiden ihmisten veeseitä, jotka on jaksanut senkin sisustaa huolella. Ja ne on jopa viihtyisiä. Apua puhetta vessoista ! Sopii tämän maanantaipäivän jatkoon mainiosti. Duunissa tuli kerrankin naurettua kunnolla. Ehkä semisti asiakkaan kustannuksella, mutta onneksi hänkin ryhtyi samalle aaltopituudelle.

Lyhytkäinen veesee postausidea alkoi meikäläisen värjäyshanskasta, joka oli laitettu söpösti roikkumaan pikkupyykkitelineeseen. Kuinkahan monella muulla pestään ja kuivatetaan värihanskoja ? Niin nehän on kertiskamaa. Mutta mitä jottei jos ei hanskassa oo reikiä niin toki käytän niitä toistamiseen. Minun pikku nuppini se vain on.






Tuosta samoisesta paikasta löytyy myös ehkä semisti turhia, mutta silti niin sulosia tavaroita. Niin onhan naistorso suloinen kapine, omalla tavallaan on. Onon. Keltainen pikkupeili josta voi joka aamu ihailla omaa takaraivoaan ja kurkistaa miltäs se oma sivuprofiili tänään näyttääkään. Juu tykkään. Kuviollinen vessapaperirulla, niin pyyhkisinkö tällä takalistoani. En ehkä raaskisi kukkakuviointia siihen tuhlata, mutta oivasti se on kuulunut veeseen kalustoon melkein muutosta asti. Ja siitähän tulee eräs ihana ystäväni mieleen. Ei ehkä sellainen jota etoo pierukakkavitsit.



Eikä todellakaan voisi elää ilman näitä ! Ei ei ei ja ei ! Siis nallukkamöllykkä, joka hymyissäsuin jaksaa päivästä toiseen riiputella miun kasvopyyhettä. Oh tästä se ihana päivä aina alkaa ! Ja cupcake. Oivoivoi, kyllä on tehnyt pari kertaa mieli maistaa. Kun siinä tönöttää tuo suklaakeppikin. Ehkä kuitenkin odotan hetkeä jolloin puhun oikein rumasti ja suuni pitää puhdistaa. Joo niin teen !

On tänään tullut naurettua itelleenkin. Töistä lähdettyäni kiskaisin hupun päähän ja räpläilin kävellessäni kännykkääni. Tömps, kuka v se ei kato eteen ja törmää meikään !! No hittolainen, tämä tumpelo oli itse töräyttänyt tolppaan. Moro vaan, jos joku näki. Tolppa oli sopivasti betoninen ja pitutta oli meikän puolireiteen saakka. Tässä sitä istutaan vihannesekoituspussi reidellä ja toivotaan parasta että se on vaan ärtynyt eikä mitään muuta.

Maanantait on kivoja ! Oikeesti tämä maanantai oli.



Ei kommentteja: