20111213

Töpö töpsenihäntä esittelyssä.

Kyllä meikäläisellä oli hankalaa niinkin ressukan eläimen kanssa kun hamsterin. Huh niitä alkuvaikeuksia kun kaveri puri minkä kerkesi. Milloin sormi oli mistäkin kohtaa turvonnut. Ajattelin ettei tosta kaverista tuu meikän lemmikkiä, kyllä harmitti. 

Kerrankin joku kuukausi sitten ei ollut suurempaa vitutusta siitä että prosenttijuoma oli maistunut. Meikästä tuli silloin ihan uhkarohkea kun päätin yöllä kotiin päästyäni et nyt hitto soikoon mä nappaan ton Töpön miun syliin. Jesh se onnistui ja Töpöstä kehkeytyi oikea sylikaveri !







Ohho eihän Töpönen ollut yhdessäkään kuvassa sylkyssä. Syynä voisi olla meikän hölmöläisen ilme niissä kuvissa. Mutta onhan tuo ihan suloinen otus tutustuessaan Herra Karhuun sekä ikiomaan joulumökkiinsä.

Kaveri on vieläkin melko säikky ja hypehtelee häkissään milloin minkäkin asian takia. Tuntuu että kaveri käpertyy omaan kuoreensa jo pelkästä yskäyksestä, pitää vissiin opettaa pikkuselle hiukan tapoja. Ensi viikolla Töpölle koittaakin kissanpäivät kun pääsee kuukaudeksi hoitoon porukoille. Huhhuh en malta oottaa miten paksu poika siellä onkaan vastassa tammikuun lopulla.

Töpöllä ainakin on joulufiilis ! Okei kohta tää joulu höpsötys taitaa mennä semisti yli. Ei muutakon harjotteluun jossa jengi vihaa joulua jonka jälkeen duuniin jossa ihmisillä on viharakkaussuhde jouluun. Miks silloin ei voi vaan rentoutuu ?

2 kommenttia:

IinaM kirjoitti...

ookko hankkinu hamsterin vai mikä karvakamu tuo on !? söpö :)

Nilpi kirjoitti...

Niin aattele, aikuinen ihminen ostanu tommosen ! Sulonenhan see on :]