20111220

Ostaminen on kivaa, rahan kuluminen ei.

Näin joulun ja bonuksena vielä kolmen viikon matkan alla on ollut pakko tehdä kunnolla töitä jotta rahat riittää kaikkeen. Tai lähinnä säästöjä tuonne matkalle. Kappas mitäs käykään turhan usein, päivän palkka on kulunut hetimmiten työpäivän päätyttyä. Toisaalta näihin seuraaviin kosmeostoksiin olen hyvin tyytyväinen ja kun halvalla sai niin olihan se pakko ostaa. Ja ALEKUPONGIT !


 Ihoni on reagoinut tässä lähikuukausina lähinnä punoittamalla ja kutisemalla. Työtoverini ehdotti minulle Lumene sensitive touch- sarjasta rauhoittavaa tehovoidetta. Purnukka maksoi 20e, niin ei sinäänsä paljon muttakun et tiedä kutiaako sekin niin eihän sitä raaski. Asiakaskadon ansiosta pongasin joulupakettipöydältä Cutrin Careism-paketin ja mikäs se siellä bonuksena ! No miun rasva ! Ja mihin hintaan, 16,90 €. Moro en ymmärrä, kipikapi Emotioneihin. Voide on osoittautunut oivaksi yövoiteeksi rasvaisen koostumuksen ansiosta (eikä ees kutise ja punoituskin on vähentynyt) ja uudistettu Cutrinin ism-sarja on miun mieleen. Kiva karpalon tuoksu !

Mahti löytö myös nuo Lorealin sampoo ja hoitsikka. Unohin ostaa matkakoot viimeksi tukussa käydessäni ja nämä purnukat olivat Emotionissa -50 %. Jee olipa se kiva työpäivä !


 Enpäs ollutkaan täysin itsekäs ! Yksi pikkuinne bonusjoululahja löytyi äidille. Mattainen nude luomiväri. Oi oi oioio ja lakka tai lakat jotka oli saatava. Meikäläinen kun tunnetaan oikeana glitter kuningattarena, nämä eivät olleet yhtään yllättävä valinta... Kerroksia piti kyllä sutia varmaan viisi tai kuusi kunnes lopputulos oli tämä. Kyllä kannatti ! Ihan in love.


 Tee- ja glögihirmu löysi vihdoin niiden yhdistelmän. Toimii ! Pikkunen Marimekon pussukka oli myös täysin tarpeen. Uudessa ihanassa kukkarossani ei nääs pysy noi kolikot jemmassa. Tippuvat milloin kellekkin. Tämä ale uutukainen hoitaa asianasa siinä.


Hullunhalpojen löytöjen lisäksi sain pari ylläripylläriä mukaani. Kalkkilaivankapteenille ees hiukan väriä pintaan jotta kehtaa viipottaa Aasian rannoilla (Iiiiik se on jo viikon päästä !!). Olisin ollut tyyvyväinen jo pelkkään suloiseen peltiboksiin, mutta tämäpäs boksi sisälsi vielä kolme erinsävyistä lakkaa, kulmakynän ja miniripsarin.

Kylläpä kosmetiikkaosastolla on kiva shoppailla kun aina saa jotain yllätyksiä mukanaan. Ja mieluisia vielä !

Niin täällä sitä istutaan keittiönpöydän äärellä vasen jalka vastakkaiselle tuolille nostettuna. Sairaslomaa kolme päivää. Kiitos ihana lääkäri joka  nukuit tänään pommiin ja nauroit minulle. Toivotaan jalkaressukan olevan täysinkunnossa ensi tiistaihin mennessä. Kunhan malttais olla aloillaan..

Ei kommentteja: