20111225

Skidisti joujou.

Huh ohan se vuoden kulutusjuhla jo ohi. Ainakin melkein. Sellanen tunne mulla on ollut eilisestä aamusta asti. Okei safkaa oon venannu jo viikkoja, mutta eilen kun se saapui naamarin eteen ei yllättäen tehnytkään mieli. Höh ois pitäny vaan kokkailla tortilloja ja fiilistellä elämää. Ois ollu helmempää.

Huh vaikka ei muka safka maistunut, on masuliini melko pallurana. Enkä yhtään ymmärrä miten pysyn pystyssä ja vaatteet ojossa, kyllä turvottaa. Jouluista juhlamieltä yritin tuua esiin semistiskidisti omalla juhlapukeutumisella. Oho ehkä liian lyhyt hamonen joulun viettoon.


Mekko löytyi Lontoosta Camden Townista, josta löytyy aina jotain, jonne aijon ylihuomennakin mennä, jota mestaa rakastan. Oioi ihanaa päästä sinne ! En ees niinkään välitä parinkolmenkymmenen lämpöasteista ja hiekkarannoista, kunhan pääsee vesisateiseen Englantiin. Tykkäilen mekon rusettikuosista (vaikka mustapunainen ei olekaan meikäläisen suosikkiyhdistelmiä) ja etuosan frilloista. Aij että kun on tyttömäinen olo kun tällä köpöttelee !


Mekon kaveriksi korvissa roikkuu sulkakorvikset. Jotka oli pakko ostaa, koska Katikin osti. Nih nää kutittaa kivasti solisluita. Ja koska tykkään, että minua luullaan entistäkin nuoremmaksi annoin tukkani leikattavan sopivasti tyttömäiseen muotoon. Kyllä pikkukylän, entinen vakkarini kampaajani osaa hoitaa hommat kotiin vieläkin !


Noh more xmas food. Yh. Siitä huolimati helmeen rauhallista tai villiä joulun(jesh yks päivä)aikaa !

Ei kommentteja: