20111207

Turku ei pettänyt taaskaan.

Ohoih hohoi, kylläpäs aika on vierähtänyt täällä vanhempien huomissa sekä entistä kotikaupunkia tutkiessa. Ei ole paljon ehtinyt koneellakaan viettää aikaa, onneksi niin !

Hetki sitten takaperin manasin rikkoutuneita korujani ja fiilistelin Yonoa. Harmikseni Yonossa ei enää ollut valkoista Helinä Keijua, mutta jokunen herkku siellä vielä oli. Oli meikäläisen onni käydä siellä juuri sinä päivänä eikä vasta seuraavana, nimittäin eräs boksi joka sisälsi kaikki Helinä Keiju korut oli lähdössä seuraavana päivänä kohti ääretöntä ja sen yli (ei mitään riidejä minne, mutta ainakin mun ulottamattomiin).







Tosiaan olin menossa ostamaan uutta kaulakorua itselleni. Sitäkin jo mietin onko nyt oikea aika ostaa kun rahoille olisi muutakin käyttöä. Kappas siellä suloisella sohvalla oli somistettu sulosesti Satu Kallion pussukoita ja lappu "kaikista Satu Kallio Design laukuista ja pussukoista -10e". Siinä sitä taas mentiin. Tämä pussukka ei oikeastaan mitenkään kuvasta tyyliäni, mutta etuosan kuva ja takaosan matsku vain veivät sydämeni. Oih ja kantohihnana oli pari metallista rannerengasta !

Ennen kuljin säkki olalla eikä sekään meinannut riittää. Nyt saan kuulla etteikö mulla muuta laukkua ole kuin TOI. Niin toi, toi mitätön pieni pussukka johon juuri ja juuri mahtuu paksulompakko, huulirasva, mynthonit Marimekon rasisassa, avaimet jaja. Ei sitä muuta tarvii. Ainiin puhelin on omassa pussukassaan, koska se ei mahdu tähän ekaan pussukkaan. Niin miksei mulla ole enää isoja säkkejä. Mutku noi pienet pussukat on söpöjä ! Ja on aina vähän semmoi fiilis kun ois jotain spessumpaa. Aina ennen käytti pikkulaukkua kun lähti baariin, nyt niistä on tullut arkipäivää.



Oranssi Helinä Keiju timangilla lähti myös matkaan mukaan. Vaihtoehtoina olivat myös pelottava mattasininen ja helminauhaan kiinnitetty keiju (NOT). Läpikuultava keiju on oikein passeli kun se roikkuu korutelineessä (ovenkahvassa) tai vaaleaa paitaa vasten. Tumman kanssa ressukka jää vähän syrjään. Mutta toivotaan tämän keijun jatkavan onnen tuomista :>

Niin Turku ei pettänyt taaskaan (kirpparilöytöjä tulossa). Pian nenu kohti Helsinkiä ja totutellaan taas arkeen. Onneksi kohta on joulu.

Ei kommentteja: