20111221

Odotusta.

Odotus. Se on ollut huima, vaikka hetkeksi se unohtuikin. Ehkä hyvä niin tälläiselle stressipupuselle. Varsinkin nyt kun masuliini muutenkin heittää kuperkeikkaa. Huh jos se oireilee jo näin pahasti jostaan rautatabusta niin miten sitä uskaltaa mitään lusikoida suuhunsa Aasiassa. Ehkä teen niin kuin Sinkkuelämään Charlotte ja otan omia eväitä Suomesta mukaan. Tai ehkä kuitenkin maistan ja istun vessassa lopun reissusta. Joo sehän kuulostaa kivemmalta ! Onneksi apteekkitäti työnsi koriini jotain huimia tabuja, jotta meikäläinenkin uskaltaa maiskutella vähän muutakin kuin suomalaista safkaa.

Jouluhan tässä välissä on, tottakai sitäkin ootan. Varsinkin ruuan suhteen. Nam nam ! Laatikot, kinkut, juustot jo maistuvat suusta, en malta odottaa ! Tänään lähtö porukoille, jossa saa jeesaa niin safkojen kuin koristelunkin suhteen. Tule ihana joulumieli, tule tule !

Ensin fiilistellään hiukan..


...jonka jälkeen voikin heti siirtyä fiilistelemään..


Onneksi sain kuin sainkin muutaman päivän saikkua, vaikka eilinen olotila oli jotain aivan kaameaa. Huh vieläkin heikottaa ja mahassa möyrii oudosti. Luojan kiitos mitään ei ole tullut tänään ulos. Vatsalihaksetkin ihan kipeinä eilisestä pari tuntisesta. Reisikin temppuilee vielä, toivottavasti se vaan oli todella kova tälli ettei tarvi reissussa kärsiä muuta. Sitten kyllä vituttaa (sori) !

Mars landelle ! Kotia sitten päivä ennen reissua, onneksi kamat on about katottu koska kaikkea muutakin ois kun pelkkä pakkaus ennen reissua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katso nyt noita kuvia..ja kohta ME talsitaan tuolla!! Aika superia :) Toivottavasti jalassa ei oo mitään semmosta vialla, että se reissussa haittaisi! -Sanni

Nilpi kirjoitti...

Oijoijoi ! Joulufiilikset vahan hukassa, kun miettii reissuu ! Jalka jo pare :]